Додати
драйву
UA EN

Comfort News

08.06.2018

Комфорт Таун відзначив день захисту дітей та зустрів «Комфортне літо»

Комфорт Таун від KAN Development продовжує формувати в Україні європейські стандарти якісного житла.

З нагоди Дня захисту дітей та початку літа, чи не найкомфортніший житловий комплекс столиці організував феєричне за емоціями та грандіозне за масштабами родинне свято «Комфортне літо».

Свято проводилось за принципом «тільки для своїх» – лише мешканці Комфорт Тауна та друзі, котрих запросили самі мешканці.

Малюки, на правах господарів свята, насолоджувались подарунками, які для них підготував Комфорт Таун: різноманітні атракціони, бавились з аніматорами, приймали участь у виставах від дитячої академії А+ та просто неймовірно весело проводили час.

Дорослі, теж, розважались не менше за дітей, завдяки безкінечним жартам стендап-коміків та гумористів, з величезним інтересом спостерігали за спортивними турнірами, виступами бодібілдерів Sport Life і звичайно ж раділи безтурботно щасливим обличчям своїх дітей.

Яке ж свято без подарунків!? Їх було багато і на різний смак. Найочікуванішим став розіграш туру на відпочинок до Туреччини в 5-ти зірковий готель від компанії TUI. Подарунок знайшов свого власника!!!

Кульмінацією свята в Комфорт Тауні став фантастичний концерт групи MOZGI. Потап разом з хлопцями цього дня були неперевершені, просто космічні (майже втратили земне тяжіння)!!!

Глядачі шаленіли від задоволення, шквалу емоцій та запальних хітів своїх улюбленців.

Свято вдалось! Всі зарядились позитивом на рік вперед, наймолодші мешканці Комфорт Тауна виразили «респект».

Повний фотозвіт про «Комфортне літо» всі бажаючі можуть знайти за наступним посиланням:

Посилання

Фото будуть доступні до перегляду протягом 2-х місяців.

Назад